LOGO UNATC

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale"
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
Facultatea de Film

AVÂND ÎN VEDERE CREȘTEREA PERICOLULUI RĂSPÂNDIRII COVID-19, FACULTATEA DE FILM, A DECIS SĂ REALIZEZE CURSURILE EXCLUSIV ÎN FORMULĂ ON-LINE CONFORM PROGRAMĂRII PE SPECIALIZĂRI. PENTRU SPECIALIZAREA IMAGINE DE FILM ȘI TV ȘI FOTOGRAFIE VOM REVENI CU DETALII PRIVIND ORGANIZAREA ACESTORA, AVÂND ÎN VEDERE FAPTUL CĂ PENTRU ACEASTĂ SPECIALIZARE CURSURILE NU SE POT DESFĂȘURA ONLINE. GĂSIȚI DOAR PROGRAMAREA, NU ȘI LOCAȚIA.

Taxa aferentă unui curs de pregătire este 100 lei.CONT PLATĂ CURSURI PREGĂTIRE PENTRU PLATA ONLINE
Asociația Pro Casandra
Banca - FIRSTBANK
CONT RO96PIRB4202745836001000
COD FISCAL 27741189
La detalii de plată se trece numele candidatului și specializarea (exemplu: Regie, Imagine, Multimedia, Animație) pentru care se înscrie cu specificarea Curs pregătire.

Dovada plății se va face prin trimiterea unui mail cu numele, prenumele candidatului, specializare și PDF sau fotografia extrasului de cont, pe adresa de mail decanat.film@unatc.ro. Doar candidații care au făcut dovada plății vor primi link-ul de participare prin replay pe mail. Nu se restituie banii celor care achită toate cursurile și nu se prezintă la curs din motive personale.

SPECIALIZAREA – CINEMATOGRAFIE, FOTOGRAFIE, MEDIA (ANIMAȚIE)

 Descarcă document 

SPECIALIZAREA – CINEMATOGRAFIE, FOTOGRAFIE, MEDIA (IMAGINE DE FILM ȘI TELEVIZIUNE)

 Descarcă document 

Cursurile de pregătire pentru specializarea Imagine de film nu se pot desfășura online iar condițiile actuale nu permit desfășurarea acestora în sediul UNATC, drept urmare aceste cursuri nu se vor ține.

SPECIALIZAREA – CINEMATOGRAFIE, FOTOGRAFIE, MEDIA (REGIE DE FILM ȘI TELEVIZIUNE)

 Descarcă document 

SPECIALIZAREA – CINEMATOGRAFIE, FOTOGRAFIE, MEDIA (MULTIMEDIA: SUNET, MONTAJ)

 Descarcă document 

SPECIALIZAREA – CINEMATOGRAFIE, FOTOGRAFIE, MEDIA (FOTOGRAFIE)

 Descarcă document 

 Descarcă document 

 Facultatea de Teatru 

Taxa aferentă unui curs de pregătire este 100 lei și se achită cu cel târziu 2 zile înaintea fiecărui curs, pentru a putea fi trimise listele către profesorul responsabil de curs.CONT PLATĂ CURSURI PREGĂTIRE PENTRU PLATA ONLINE
Asociația Pro Casandra
Banca - FIRSTBANK
CONT RO96PIRB4202745836001000
COD FISCAL 27741189
La detalii de plată se trece numele candidatului și specializarea (exemplu: Actorie, Scenografie etc.) pentru care se înscrie cu specificarea Curs pregătire.

Dovada plății se va face prin trimiterea unui mail cu numele, prenumele candidatului, telefonul, adresa de e-mail, specializarea și PDF sau fotografia extrasului de cont, pe adresa de e-mail secretariat.teatru@unatc.ro. Doar candidații care au făcut dovada plății vor primi link-ul de participare prin reply pe mail sau acceptul la cursurile in aer liber.

SPECIALIZAREA – ACTORIE

 Descarcă document 

SPECIALIZAREA – SCENOGRAFIE

 Descarcă document 

SPECIALIZAREA – COREGRAFIE

 Descarcă document 

SPECIALIZAREA – PĂPUȘI MARIONETE

 Descarcă document 

SPECIALIZAREA – REGIE

 Descarcă document 

SPECIALIZAREA – TEATROLOGIE (MANAGEMENT CULTURAL, JURNALISM TEATRAL)

 Descarcă document