Martie 2020

Aplicația web permite utilizatorului să intre într-o conversație prin introducerea unui cod sau pe baza de invitație prin email. Totul se realizează în funcție de întâlnirile programate pe loc sau prin aplicația de Google Calendar pe contul de @unatc.ro

Aceasta este o aplicație din suita Google (for Education sau Enterprise) pe care o puteți accesa doar dacă aveți un cont de organizație (@unatc.ro)

Meet este aplicația Google similară cu Skype de la Microsoft – o platformă de comunicare instant prin video și chat, unde puteți crea un link de întâlnire, iar participanții trebuie doar să-l acceseze, fără să aibă vreun cont, pentru a putea intra în sesiunea online. Meet acceptă până la 250 participanți și oferă opțiuni de comunicare cu video, microfon și prin chat, partajarea ecranului, activarea modului silențios pentru anumiți participanți, împărtășirea de alte link-uri prin chat.

Pentru a participa la întâlnire, elevii trebuie să acceseze link-ul fie de pe laptop (din browserul Google Chrome), fie de pe mobil (aplicația Hangouts Meet de la Google) și să aibă activate microfonul și/sau camera web.