Admitere 2010

(multimedia sunet-montaj)

Re: Admitere 2010

Postde către escaler_10 pe Dum Mar 14, 2010 6:47 pm

nona scrie:@escaler: sa vezi ce bataia draqu iti dau io tie daca, dupa ce intri, te dai ocupat si nu iti misti fundu' la moderare...

Cu mare placere,daca intru ( sa te auda Dumnezeu),imi place sa ajut,pot sa spun ca e o onoare :blob: :band: . Da sa intru :D :band:
Student actorie! :D
escaler_10
fidel

Posturi: 401
Autentificat: Lun Ian 12, 2009 2:38 pm
Locaţie: undeva in kongo...vand mici!!!

Postde către zaduy pe Mar Mar 23, 2010 10:17 am

mai au fost candidati care au venit din clasa a 11 la cursurile de pregatire
sincer, eu printra 11-a ma indragosteam prin liceu, si ii sfatuiesc si pe altii sa faca la fel
daca vor sa intre la montaj, sa ia un adobe premiere, sa filmeze ceva prin casa sau sa ia un film si sa il monteze ei cum vor apoi sa il arate la un profesionist si sa il intrebe ce parere are, invata mult mai mult decat de la cursurile alea de pregatire unde sunt 40 de oameni pe un singur profesor
uitati aici ce se face in facultate : http://www.youtube.com/watch?v=ddvFw-yGZCw
montat pe pelicula din resturi apoi sincronizat cu vocile altor actori
http://www.youtube.com/watch?v=kRGd5P_mNQw
documentar simfoninc - se monteaza un documentar despre un subiect ales de student folosind ca material filme si se foloseste tehnica documentarului simfonic (vezi koyanistkasy, baraka)
apropo kinder.surprise, ai strumfi de la oua kinder joy ?:P
zaduy
avansat

Posturi: 21
Autentificat: Dum Sep 13, 2009 4:31 pm

Postde către kinder.surprise pe Mie Mar 24, 2010 11:42 pm

hehe.. nu, nu am strumfi pt ca m.am mutat la casa cand eram clasa a 7a si am pierdut muuulte chestii din copilarie :( apropo, si eu sunt a 11a si ma si indragostesc, dar vin si la cursuri :D
Acolo unde cuvintele nu mai pot, incepe muzica
kinder.surprise
vizitator

Posturi: 6
Autentificat: Joi Feb 11, 2010 9:49 pm

Postde către zaduy pe Joi Apr 01, 2010 7:15 pm

well, bafta
daca intri incearca sa retii tot ce tine de teorie a montajului... de la marile profesoare de acolo... cum au taiat, de ce, etc
programele premiere,final cut,avid le poate invata si un copil de 12 ani de pe tutorialele youtube... ceea ce si fac si o sa fie multi editori ieftini si "buni" in viitor.
zaduy
avansat

Postde către melyXmely pe Vin Apr 09, 2010 4:59 pm

Sunt sigura ca multi dintre voi stiti, dar pt orice eventualitate va anunt ca intre 13 si 18 aprilie va fi Festivalul International de Film NEXT la Cinema Scala si Cinemateca Euforie. Vor fi niste seminarii foarte interesante la mansarda librariei Carturesti (cea de pe Magheru). Postez aici linku http://www.nextproject.ro/programpezile :D sper sa va fie de folos

P.S. la UNATC intre 16 si 18 aprilie sunt zilele portilor deschise (just in case you didn't know :wink: ) have fun
To see the World in a Grain of Sand
And Beauty in a Wild Flower,
Hold Infinity in the Palm of your Hand
And Eternity in an Hour.
melyXmely
vizitator

Posturi: 7
Autentificat: Sâm Ian 16, 2010 1:47 pm

Postde către aadelinaa pe Lun Apr 12, 2010 12:31 am

Hello! Stiu ca e un pic off-topic, dar daca tot am gasit aici ceva despre Zilele Portilor Deschise...stie cineva care e programul in zilele respective? :D Multumesc mult, mult de tot :oops:
aadelinaa

Posturi: 1
Autentificat: Lun Apr 12, 2010 12:28 am

Postde către melyXmely pe Mar Apr 13, 2010 9:50 pm

Pentru Portile Deshise, deschiderea oficiala va fi vineri 16 aprilie, ora 10 00, sala Ileana Berlogea. De asemenea, au afisat pe site si programul pentru cele trei zile. Pentru mai multe informatii vezi pe site, la legaturi catre (unde e linku pt cinemaiubit si scoala de duminica) have fun :D :D
To see the World in a Grain of Sand
And Beauty in a Wild Flower,
Hold Infinity in the Palm of your Hand
And Eternity in an Hour.
melyXmely
vizitator

Autentificat: Sâm Ian 16, 2010 1:47 pm

Postde către nona pe Mar Apr 13, 2010 9:59 pm

L-am pus, de ieri, si pe forum. V-am trimis si mail, tuturor, insa nu stiu de ce nu l-ati primit.
In sfarsit, bine ca stiti ce si cum, va astept!!!
Jurnalul lui Manon, la http://www.out.ro/
nona
admin

Posturi: 718
Autentificat: Mar Mai 25, 2004 2:58 pm
Locaţie: Bucuresti

Postde către Djmisu pe Joi Apr 15, 2010 6:07 pm

16 aprilie adica maine o sa vin acolo :D ce bine ca m-am uitat pe forum :)) acum sunt la un curs de informatica, facem tabelase in word si na... mi-am acordat putin timp pentru forum si bine am facut. Daca mai vine cineva eventual vre-unu de a 11-a posteaza in seara sta ceva poate ne gasim pe acolo mi-ar placea sa vorbim
Djmisu
vizitator

Autentificat: Vin Mar 12, 2010 7:58 pm

Postde către Djmisu pe Joi Apr 15, 2010 8:03 pm

undeva pe un blog am citit ceva legat de 25 26 aprilie... sau era o eroare?
Djmisu
vizitator

Postde către zaduy pe Vin Apr 16, 2010 7:14 am

cred ca e eroare si e ziua usilor deschise nu a portilor
bine, cat de deschise pot fi niste usi/porti ca anul trecut mie mi-au fost inchise in nas la vreo 3 facultati din unatc
dar oricum, e mai mult pt teatru faza asta
a intrat si filmul de cativa ani dar din cate stiu eu nu prea s-au simtit in largul lor
usile deschise ale filmului = cinemaiubit
zaduy
avansat

Postde către Djmisu pe Vin Apr 16, 2010 9:41 pm

Faza e ca oricum nu m-au lasat ai mei sa vin asa ca... ce sa mai zic. Daca ar fi fost sa respecte programu ala care era pe net cred ca era mai mult decat interesant :)
Djmisu
vizitator

Postde către nona pe Sâm Apr 17, 2010 8:07 am

Nu stiu unde ai vazut tu programul "ala" de pe net, insa daca evenimentul este la unatc, consulta site-ul nostru, nu da cautari care te directioneaza gresit la alte pagini.
pacat ca nu ai putut sa vii, nu-i nimic, te asteptam cu drag alta data.
Jurnalul lui Manon, la http://www.out.ro/
nona
admin

Posturi: 718
Autentificat: Mar Mai 25, 2004 2:58 pm
Locaţie: Bucuresti

Postde către chuck_boris pe Mar Iun 15, 2010 5:02 pm

Am si eu o mare rugaminte pt cineva care deja e student:

Mi-ar placea foarte mult sa vad o analiza de secventa de film asa cum ar arata ea la examen. stiu ce ar trebui sa contina, stiu ce trebuie sa analizez, dar nu am vazut cum arata una. puterea exemplului e mare :D
Filmul poate fi oricare, nici nu trebuie sa fie din filmografia pt examen. Nu vreau sa invat analize cum invata unii comentarii la literatura. Dar as vrea foarte mult sa vad cum arata una.
chuck_boris

Posturi: 1
Autentificat: Lun Mar 01, 2010 6:34 pm

Postde către Djmisu pe Sâm Aug 21, 2010 9:20 pm

si mie mi-ar placea sa vad cum arata asa ceva :D misu_tt@yahoo.com pt cine are mai multe detalii :D si e dispus sa ma ajute
Djmisu
vizitator

PrecedentulUrmătorul

Înapoi la mm